09 tammikuuta 2024

Bullet journal tammikuu

Tässä olisi vuoden 2024 tammikuun bujo. Tästä tuli kiva, vaikka ei just sellanen mitä halusin. Ei oo niin hieno mitä tavottelin, mutta pääasia, että oli mukavaa maalata ja yllättävän hyvin onnistuin. 

Ehkä joskus vielä kehityn lisää ja saan vielä aidomman näköisiä maalauksia aikaan. Vielä ei olla siinä pisteessä, mutta ehkä joskus. 

Muutaman kerran meinasi vain hermo mennä, etten saa juuri sellasta jälkeä mitä halusin ja vain yhden kerran sain hermoromahduksen, kun vain itkin kattoessani mitä oon saanu aikaan. Siitäkin päästiin yli. 😄

Tosi nätti teema oli. Kaunis auringonlasku ja taivas vielä vähän sinertää. Kehittämistä vielä miten saan varjot näyttämään lumella paremmalta. Mutta ainahan sitä on kehittämistä jossain. Koskaan ei ole valmis ja se pitäisi muistaa.

Tämmönen siitä tuli. Mielestäni ihan kiva. Kunhan kaikki päivät oon saanu maalattua niin viimeistelen tämän ja maalaan muutaman puunlatvan tähän alas. Toivottavasti on motivaatioo sen verran, että jaksan tehdä loppuun asti vielä, kun olisi tehtävänä helmikuunkin bujo. 😀 Mutta toivotaan, että saan aloitettua sen vähän aiemmin eikä tulisi kiire sen kanssa. Sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti