25 helmikuuta 2024

Bullet journal helmikuu


Tämmönen aurinkoinen talvinen puuteema löyty youtubesta niin halusin tämän toteuttaa helmikuun bujoon. Meni ikä ja terveys ettiä mikä ois sellanen teema jonka haluais maalata bujoon.


Ajattelin myös tehä tämän kuukauden näin, että sen saa käännettyä tuohon päälle. Eli laikkasin vain puolet sivusta irti. Ensimmäistä kertaa kokeilen tälleen ja tuli ihan kiva.


Tämäkin onnistu ihan kivasti. Hyvä tekniikka oli tehdä ja hyviä vinkkejä siinä youtube videolla. 
https://www.youtube.com/watch?v=-s7q6yPfj4k tässä se video jos joku muu haluaa käydä tekemässä oman version..


Toisen kerran, kun lähdin toteuttamaan näitä koivuja tuntui, etten saa onnistumaan. Meinasin jo heittää roskiin maalauksen. Enemmän tuli varjoa kuin valoa koivuihin, mutta päätin tehdä työn loppuun asti ja siitä tuli ihan kiva. Puissa on nyt ehkä enemmän auringonlaskun tuntua.


Tämä pieni piirros oli vähän nopeemmin hutaistu mutta laitoin sen myös koristamaan tätä sivua.


Tämän mieliala trackerin löysin pinterestistä ja näytti niin kivalle, että toteutin itekkin. Tämän loppuun aloin kirjoittamaan päiväkirjaa. Kuu alkaa olla lopuillaan enkä oo vielä alottanu edes maaliskuuta, mutta toivotaan että kerkeän täyttämään maaliskuun merkintöjä ja saisin sen valmiiksi. Ehkä teen vähän yksinkertaisemman kuukauden, että saan sen ajoissa valmiiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti